Magyar Ă©telek

Egyéb







Serpenyős rostélyos

A rostélyos szeleteket kiveregetjük, bevagdossuk, megsózzuk. Mindkét oldalát lisztbe mártva forró zsírban elősütjük. A finomra vágott hagymát a zsírjában megfuttatjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a köménymagot, pirospaprikát, egy kis forró vízzel felöntve átforraljuk és ráöntjük a kisütött szeletekre. Fedővel letakarva rázogatva pároljuk. Ha a hús puha, kiszedjük, és a lében cikkekre vágott burgonyát párolunk puhára. Mikor már majdnem puha, paradicsom-, zöldpaprika karikákat helyezünk rá, és az egészet puhára pároljuk. Előmelegített tálra rakjuk.
 
Hozzávalók:
- 75 dkg rostélyos vagy hátszín
- 2 dkg sĂł
- 4 dkg liszt
- 15 dkg zsĂ­r
- 15 dkg vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg lecsĂł
- 1 kg burgonya
- fűszerpaprika, köménymag

A közzététel dátuma: 2010-04-26



 113 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 718517