Magyar Ă©telek

Egyéb







Siklósi velős bélszín

A pirított zsemleszeletekre velős tojást terítünk, és a hirtelen sült bélszínszeletekkel beborítjuk. Vörösborral leöntjük, tetejére velőkarikákat helyezünk, és megszórjuk zöldpetrezselyemmel.

Vörösbor öntet: apróra vágott vöröshagymát és egy késhegynyi fehérborsot a vörös borban felére befőzünk, teszünk hozzá egy késhegynyi Vegetát, egy kevés húslevest, apróra vágott tárkonyt, cayenni borsot. Jól elkeverjük és átszűrjük.

Hozzávalók:
- 8 szelet vesepecsenye
- 8 szelet pirĂ­tott zsemle
- 16 dkg velő
- 2 dl vörösbor
- 2 kanál vágott zöldpetrezselyem
- 3 tojás
- 1 dl olaj
- 1 kanál hagyma
- 1 mokkáskanál paradicsompüré
- só, bors, fehérbors, tárkony, cayenni bors

A közzététel dátuma: 2010-04-27



 114 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 719137