Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás hátszín

A marhahússzeleteket kiverjük, megkenjük olajjal, és roston vagy teflonban (grillsütőben) megsütjük. A padlizsánokat hosszában kettévágjuk, megsózzuk és megtöltjük. A gombát egy csöpp olajban megpirítjuk,hozzáadjuk a laskára vágott sonkát, elkeverjük. Megszórjuk sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel, hozzáadjuk a kockákra vagdalt paradicsomot, és ezt rakjuk a fél padlizsánokba. A töltött padlizsánokat megsütjük. Apró vöröshagymákat olajban barnára pirítunk, megsózunk, borsozunk, és a hagymát meg a padlizsánt egymás mellett tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 60 dkg marha vesepecsenye vagy hátszínszelet
- 2 padlizsán
- 10 dkg sonka
- 5 dkg gomba
- 20 dkg paradicsom
- 20 dkg vöröshagyma
- 1 dl olaj
- só, bors, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2010-04-29



 116 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 725171