Magyar Ă©telek

Egyéb







Szalonnás felsál

A húsból négy nagy szeletet vágunk, jól kiverjük, bes6zzuk. A szalonnát négy hosszú szeletre vágjuk, bevagdossuk, és minden hússzeletre teszünk egy szelet szalonnát és két kemény tojást. A hússzeleteket összetekerjük, megtűzzük vagy megkötözzük, és forró zsírban minden oldalukat átsütjük. Hozzáadjuk a reszelt hagymát, és egy kevés vízzel (időnként pótoljuk) fedő alatt puhára pároljuk. Mikor teljesen puha, zsírjára sütjük. Kivesszük, és kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A zsírba egy kis vizet öntünk, beletesszük a fölszeletelt húst, még egyszer felfőzzük, majd tálra szedve a mártással leöntjük.
 
Hozzávalók:
- 70-80 dkg felsál
- 8 dkg füstölt szalonna
- 8 tojás
- 1 fej hagyma
- sĂł, zsĂ­r

A közzététel dátuma: 2010-05-03



 120 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709257