Magyar Ă©telek

Egyéb







Szalonnás marhafartő

A húst szalonnával megtűzdeljük, forró olajban pirosra sütjük és félretesszük. Zsírjában kevés cukrot megpirítunk, majd réteszünk egy feldarabolt vöröshagymát. Kevés ideig pirítjuk, azután hozzáadjuk a szemes borsot, paradicsompürét, babért és a vörös bort. Teszünk hozzá 1/2 liter vizet és forraljuk. Amikor már kicsit összefőtt, a kiszedett húsra öntjük és fedő alatt, sütőben, lassú tűznél puhára pároljuk. Hozzáadjuk a mustárt, a húst felszeleteljük és a leszűrt mártással tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg marhahĂşs (fartĂł)
- 10 dkg füstölt szalonna
- 3 dkg cukor
- 20 dkg vegyes zöldség
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db babérlevél
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 1 mokkáskanál szemes bors
- 2 dl vörösbor
- sĂł- olaj
- 1 kiskanál mustár

A közzététel dátuma: 2010-05-04



 121 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 719220