Magyar Ă©telek

Egyéb







Szekszárdi rostélyos

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, majd egy kevés olajban hirtelen megsütjük. A vöröshagymát apróra vágjuk. Egy megfelelő nagyságú edényt kibélelünk hajszálvékony szalonnaszeletekkel, teszünk rá egy sor vöröshagymát. Erre egy sor húst rakunk, majd szalonnát, hagymát stb. Legfelül szalonna legyen. Egy darabig sütjük, aztán megfordítjuk az egészet, Felöntjük borral, és fedő alatt puhára pároljuk. Zsírjára sütve, forrón tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg rostélyos
- 1 vöröshagyma
- 15 dkg füstölt szalonna
- 2 dl vörösbor
- 1 dl olaj
- só, törött bors, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-05-11



 129 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 719136