Magyar Ă©telek

Egyéb







Tejfölös töltött hústekercs

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, és mindegyikre egy virslit helyezünk. A húst ráhajtjuk, zsineggel 2-3 helyen átkötjük, és forró olajban hirtelen minden oldalát megsütjük. Tűzálló tál aljára vékony szalonnaszeleteket terítünk, ráhelyezzük a tekercseket, és forró sütőben, hígított paradicsompürével öntözgetve, megsütjük. Tálaláskor levébe egy kevés tejfölt keverünk.
 
Hozzávalók:
- 4 szelet marhahĂşs (kb. 15-20 dkg-os)
- 4 virsli
- 1 evőkanál mustár
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 kanál paradicsompüré
- 1 dl tejföl
- sĂł, bors, olaj

A közzététel dátuma: 2010-05-18



 135 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 725351