Magyar Ă©telek

Egyéb







Temesvári rostélyos

A rostélyos szeleteket kiverjük, majd roston megsütjük. A karikára vágott hagymát megszórjuk liszttel, olajban megpirítjuk, ugyanúgy a csíkokra vágott zöld- paprikát és a karikára vágott paradicsomot is Rárakjuk a roston sült húsokra, meghintjük törött borssal és finomra vágott nyers vöröshagymával.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg rostélyos
- 10 dkg pirĂ­tott hagyma
- 10 dkg zöldpaprika
- 10 dkg paradicsom
- 8 dkg finomra vágott vöröshagyma
- só, bors, zöldpetrezselyem, olaj

A közzététel dátuma: 2010-05-19



 136 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701640