Magyar Ă©telek

Egyéb







Tormás rostélyos

A rostélyos szeleteket megtűzdeljük vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával, megkenjük mustárral, megsózzuk, borsozzuk forró olajban mindkét oldalukat megpirítjuk. Karikára vágott vöröshagymát szórunk rá, beletesszük a borókabogyót, majd a borral fölengedjük, és puhára pároljuk. Ha megpuhult, tűzállótálra tesszük, leöntjük a liszttel elkevert tejföllel, meglocsoljuk citromlével, és gazdagon meghintjük reszelt tormával.
 
Hozzávalók:
- 4 szelet rostélyos
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 1 evőkanál reszelt torma
- 2 citrom leve
- 1 evőkanál liszt
- 2 szem borĂłkabogyĂł
- 2 dl bor
- só, bors, mustár

A közzététel dátuma: 2010-05-21



 141 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701681