Magyar Ă©telek

Egyéb







Tűzdelt zöldséges pecsenye

A bélszínről minden faggyút, hártyát letisztítunk, megmossuk, a húsverővel jól kiverjük. A szalonnával megtűzdeljük. Közepén lyukat fúrva megtölthetjük egy hosszú, egyenes répával, vagy metéltre vágjuk a répát, és megtűzdeljük úgy, mint a szalonnával. Megsózzuk egy kissé borsozzuk. Néhány percig a tepsiben állni hagyjuk, azután zsírt forrósítunk és leöntjük vele. Előmelegített sütőbe tesszük, 25-30 percig sütjük. A húst két kanál közé fogva forgatjuk, hogy minden oldala megsüljön.
 
Hozzávalók:
- személyenként 12-15 dkg-ot számítunk a bélszínből
- só, bors, sárgarépa, szalonna a tűzdeléshez

A közzététel dátuma: 2010-05-25



 142 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709272