Magyar Ă©telek

Egyéb







Vadászpecsenye

A vesepecsenyét megtűzdeljük vékony sárgarépa- és szalonna rudacskákkal, melyeket előzőleg törött borsban megforgattunk. Egy kevés olajban minden oldalát rózsaszínűre sütjük, majd mellétesszük az apróra vágott vöröshagymát és fehérrépát. Egy kicsit megpirítjuk, majd fölengedve puhára pároljuk. A föl szeletelt gombát egy kevés olajban megpároljuk, zsírjára sütjük, hozzátesszük az apróra vágott zöldpetrezselymet, megsózzuk, borsozzuk. A húst kivesszük, fölszeletelve előmelegített tálra rakjuk, és a mártást összekeverjük a gombával, tejföllel, egy apróra vagdalt uborkával, felforraljuk, és a húsra öntjük. Vajas zöldborsóval tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg vesepecsenye
- 1 sárgarépa
- 1 fehérrépa
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg gomba
- 1 savanyĂş uborka
- 1 dl tejföl
- só, bors, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2010-05-27



 144 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 724947