Magyar Ă©telek

Egyéb







Vásárhelyi tokány

A hagymát egy kevés olajban üvegesre pároljuk, rátesszük a vékony csíkokra vágott húst, paradicsomot, a zúzott fokhagymát, mustárt, sót, borsot. Felöntjük húslevessel vagy vízzel, és félig puhára pároljuk. A finomra szeletelt gombát közben egy kevés olajban megpároljuk, és a húshoz adjuk. Hozzátesszük a zöld- paprikát, készre pároljuk, egy kevés liszttel besűrítjük, és friss paradicsomszeletekkel díszítve tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg marhahús (rostélyos, lábszár, felsál)
- 3 vöröshagyma
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 1 kanál mustár
- 1 gerezd fokhagyma
- 15 dkg gomba
- 1 dl olaj
- 2 zöldpaprika
- 1 kanál liszt
- 1 dl bor
- 2 paradicsom
- 2 dl hĂşsleves
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-05-29



 146 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 725449