Magyar Ă©telek

Egyéb







Vásárhelyi töltött rostélyos

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. A darált húst (ne legyen túl sovány) összegyúrjuk az áztatott zsemlével, a két apróra vágott főtt tojással, a két nyers tojással, a reszelt hagymával, hozzáadjuk a sót, borsot, néhány kanál tejfölt és a hússzeletekre kenjük. Ezután felcsavarjuk, hústűkkel vagy zsineggel biztosítjuk, hogy ki ne nyíljon, és kevés olajban hirtelen megsütjük. A pecsenyelében megpirítjuk a feldarabolt zöldségeket, felengedjük kevés húslevessel, majd a húsokat visszarakva, fedő alatt puhára pároljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg rostélyos vagy felsál szelet
- 30 dkg darát sertéshús
- 1 db tejben áztatott zsemle
- 2 kemény tojás
- 2 nyers tojás
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 3-4 kanál tejföl
- 1 sárgarépa
- 1 fehérrépa
- 1/2 zeller
- 1 kanál zöldpetrezselyem
- 1 csipetnyi tárkonylevél
- 1 dl hĂşsleves
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-05-30



 147 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 701622