Magyar Ă©telek

Egyéb







Visnyói legényhús

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és olajban hirtelen mindkét oldalát megsütjük. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd kevés vizet és bort aláöntögetve, fedő alatt puhára pároljuk. A hússzeleteket forró tálra sorba rakjuk, minden szelet re teszünk egy-két karika kifagyasztott fűszervajat és azonnal tálaljuk. Fűszervaj: 5 dkg vaj, l kiskanál mustár, 3 gerezd fokhagyma, só, törött bors, kevés Piros Arany. Körítésnek adjunk rizssalátát, savanyított apróhagymát.
 
Hozzávalók:
- 1 kg marhahús (Stefánia v. hátszín)
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kiskanál paradicsompüré
- 1 kiskanál Piros Arany
- 1 dl bor
- fokhagymás, mustáros fűszervaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-06-02



 150 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709258