Magyar Ă©telek

Egyéb







Vörösboros marharagu

A zsírt felolvasztjuk, és megpirítjuk benne a kis kockákra vágott szalonnát. Hozzáadjuk a négybe vágott hagymát, a félbe vágott sárgarépát, a cikkekre vágott paradicsomot, a fokhagymát, a petrezselymet, a törött borsot és a sót, aszerint, hogy a szalonna mennyire volt sós. Belerakjuk a kockákra vágott húst, és felöntjük borral. Annyi bort öntünk rá, amennyi ellepi. Nagyon kicsi lángon puhára pároljuk, végül rövid lére sütjük. A petrezselyemzöldet tálalás előtt kivesszük belőle. Galuskát vagy spagettit adunk hozzá.
 
Hozzávalók:
- 75 dkg lábszár
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 sárgarépa
- 2 paradicsom
- 1 csomó petrezselyemzöld
- kb. 5 dl vörösbor
- 1 evőkanál zsír
- 1 diĂłnyi vaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-06-03



 151 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 702391