Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldséges bélszín

A húst megsózzuk, borsozzuk, a vajat egy edényben megolvasztjuk, a zöldséget beletesszük, és a húst rátesszük. Az előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt ropogósra sütjük, közben gyakran öntözzük. Ha megsült a hús, kivesszük, melegen tartjuk. A zöldséget felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk a paradicsompürét, felfőzzük, majd hozzáöntjük a tejfölt. A húst csak 10 perc elteltével szeleteljük, hogy a leve benne maradjon. Zöldborsóval tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 75 dkg vesepecsenye
- 2 evőkanál vaj vagy margarin
- 1 hagyma
- 1 karotta
- 1 póréhagyma
- 1 fél zeller kockára vágva
- 1 kanál paradicsompüré
- 2,5 dl tejföl
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-06-05



 153 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 708415