Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldséges felsál tekercs

A zöldségeket a hagymával együtt megreszeljük, hozzáadjuk a finomra vágott füstölt szalonnát és sót. A hússzeleteket kiverjük, és minden szeletet megkenünk ezzel a zöldséges keverékkel. Majd egy kemény tojást teszünk a közepére, és így göngyöljük össze a húst. Cérnával vagy hústűvel rögzítjük a tekercseket, majd egy kevés zsírban, egy kis reszelt hagymával és egy kevés vízzel puhára pároljuk. Tálalás előtt a hústűt vagy a cérnát eltávolítjuk, és a húst gazdagon megtejfölözve, rizzsel vagy spagettivel körítve tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 4 nagy szelet felsál
- 2 sárgarépa
- 2 petrezselyemgyökér
- 1 kis zeller
- 1 kis fej kel
- 1 fej hagyma
- 6 dkg füstölt szalonna
- 4 tojás
- 1 kanál reszelt hagyma
- 2 dl tejföl
- sĂł, zsĂ­r

A közzététel dátuma: 2010-06-06



 154 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 702366