Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldséges komatál

A hússzeleteket egy kicsit kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen megsütjük. A hagymát a maradék pecsenyezsírban üvegesre pároljuk, Rátesszük a gombát rászórjuk a feldarabolt paradicsomot, és a hússzeleteket ebben a mártásban, fedő alatt puhára pároljuk. A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk és megpároljuk, majd vajban megpirítjuk. Tálaláskor ezekkel a pirított zöldfélekkel szórjuk meg a húst, majd a szalonnából sütött kakastaréjokkal díszítjük.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg marhahús szeletben (vesepecsenye,rostélyos vagy felsál)
- 3 paradicsom
- 2 vöröshagyma
- 2 sárgarépa
- 1 petrezselyemgyökér
- 10 dkg zeller
- 10 dkg zöldborsó
- 15 dkg gomba (lehet erdei is)
- 15 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg vaj
- só, bors, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2010-06-07



 155 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 724962