Magyar Ă©telek

Egyéb







Alföldi serpenyős oldalas

A sertésoldalast csontjával együtt apró darabokra vágjuk. A lábosba teszünk egy kevés zsírt s a vékony szeletekre vágott hagymát, meghintjük a paprikával, beletesszük a húst, megsózzuk, majd egy kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Mielőtt megpuhul hozzáadjuk a zöldpaprikát, paradicsomot, a hosszúra vágott burgonyát és együtt puhára főzzük. Bográcsban is készíthetjük.

Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 2—3 db hagyma
- 4 db burgonya
- pirospaprika, zsír, zöldpaprika, paradicsom, só

A közzététel dátuma: 2010-06-09



 3 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699856