Magyar Ă©telek

Egyéb







Alföldi számadótál

A nyers burgonyát meghámozzuk, vĂ©kony karikákra vágjuk, Ă©s kizsĂ­rozott mĂ©ly tűzállĂł tálba a felĂ©t lerakjuk, megsĂłzzuk, borsozzuk. BeterĂ­tjĂĽk a hĂşsszeletekkel, szintĂ©n megsĂłzzuk, borsozzuk, erre lerakjuk a karikára vágott hagymát, sĂłzzuk, vĂ©gĂĽl a burgonya másik felĂ©vel betakarjuk, sĂłzzuk, rátesszĂĽk a babĂ©rlevelet. LeöntjĂĽk a borral Ă©s az erĹ‘levessel, felforraljuk, majd a sĂĽtĹ‘ben puhára pároljuk. VĂ©gĂĽl a tetejĂ©t egy kicsit megpirĂ­tjuk.

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 60 dkg sertéstarja
- 5 fej hagyma
- 2 szál babérlevél
- 2 dl fehér bor
- 1/2 csésze kockából készített erőleves
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-06-10



 4 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 723224