|
Alföldi számadótál
A nyers burgonyát meghámozzuk, vĂ©kony karikákra vágjuk, Ă©s kizsĂrozott
mĂ©ly tűzállĂł tálba a felĂ©t lerakjuk, megsĂłzzuk, borsozzuk. BeterĂtjĂĽk a
hússzeletekkel, szintén megsózzuk, borsozzuk, erre lerakjuk a karikára
vágott hagymát, sózzuk, végül a burgonya másik felével betakarjuk,
sózzuk, rátesszük a babérlevelet. Leöntjük a borral és az erőlevessel,
felforraljuk, majd a sütőben puhára pároljuk. Végül a tetejét egy kicsit
megpirĂtjuk.
HozzávalĂłk: - 1 kg burgonya - 60 dkg sertĂ©starja - 5 fej hagyma - 2 szál babĂ©rlevĂ©l - 2 dl fehĂ©r bor - 1/2 csĂ©sze kockábĂłl kĂ©szĂtett erĹ‘leves - sĂł, bors
A közzététel dátuma: 2010-06-10
|
Összesen: 224 db
|
|
|
|