Magyar Ă©telek

Egyéb







Almás húsbatyu

A darált húst megsózzuk, borsozzuk, elkeverjük a tojással, a tejbe áztatott, elmorzsolt zsemlével. Olajozott alufólián kb. kisujjnyi vastagra, tégla alakúra nyújtjuk, az almákat fölszeletelve rárakjuk és felcsavarjuk. A fóliát összezárjuk, majd püspökkenyér formába nyomkodjuk. Forró sütőben 30-40 percig sütjük. Ha megsült, rövid pihentetés után szeleteljük.

Hozzávalók:
- 70 dkg darált sertéshús (lehet a fele marhahús)
- 1 tojás
- 4 db alma
- 1 kanál olaj
- 1 zsemle
- 1 dl tej
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-06-13



 7 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 726011