Magyar Ă©telek

Egyéb







Almás töltött karaj

A kockára vágott sonkát megpároljuk, hozzáadjuk a megtisztított, szeletekre vágott gombát és a hámozott, kis kockákra vágott almát, amelyet előzőleg citromlével meglocsolunk, hogy ne barnuljon meg. Megöntözzük borral, megsózzuk, megborsozzuk, és addig pároljuk, amíg a leve el nem fő. Ekkor belekeverjük az összevágott metélőhagymát. A karajokat kiverjük, zsebet vágunk rajtuk, megtöltjük a gombás töltelékkel, és hústűvel megtűzzük. Lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk, majd forró olajban kisütjük.

Hozzávalók:
- 4 db dupla szelet karaj
- 10 dkg gomba
- 1 db alma
- 10 dkg sonka
- 3 dkg vaj
- 2 kávéskanál citromlé
- 3 evőkanál fehér bor
- só, bors, metélőhagyma, liszt, tojás, morzsa, olaj

A közzététel dátuma: 2010-06-14



 8 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 732663