Magyar Ă©telek

Egyéb







Bácsalmási rakott hús

A hússzeleteket megsózzuk, kiverjük, megborsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük. Olajban világosra pirítunk egy fej apróra vágott vöröshagymát. Elkeverjük a tejbe áztatott, jól elmorzsolt zsemlékkel, a májkrémmel, majoránnával, reszelt gyömbérrel, szerecsendióval, sóval, borssal, a tojásokkal. A hússzeletekre rakjuk, és a sütőben megsütjük. A pecsenyelével közben locsolgatjuk. A sütőből kivéve azonnal megszórjuk reszelt sajttal, és forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- 3 db zsemle
- 3 dl tej
- 1 fej hagyma
- 2 db tojás
- 1 doboz májpástétom
- 5 dkg reszelt sajt
- 2 evőkanál olaj
- só, bors, szerecsendió, gyömbér, majoránna

A közzététel dátuma: 2010-06-19



 10 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709906