Magyar Ă©telek

Egyéb







Bácsalmási sertésborda

A sertésbordákat megsózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatva, forró zsírban hirtelen kisütjük. A húst kiemeljük, tűzálló tálba rakjuk, és melegen tartjuk. Zsírjában a sonkaszeleteket is átsütjük, és a hússzeletekre egyenként ráhelyezzük. A hagymát és a zöldpaprikát karikára vágjuk, átsütjük a zsírban, és a sonkával takart bordákra halmozzuk. A serpenyőben maradt zsírt a fehér borral felöntve egy kicsit forraljuk, a vajat belemorzsolva forrón a bordákra öntjük.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertésborda
- 8 szelet gépsonka
- 8 dkg zsĂ­r
- 5 dkg vöröshagyma
- 4 zöldpaprika
- 4 dkg vaj
- 1 dl fehérbor
- sĂł, bors, liszt

A közzététel dátuma: 2010-06-20



 11 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725955