Magyar Ă©telek

Egyéb







Bácsalmási sertéskaraj

A karajt kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, beszórjuk rozmaringgal és liszttel. Forró zsírban 1-2 percig sütjük, forgatjuk, kivesszük, melegre állítjuk. A sonkát is mindkét oldalán megsütjük hirtelen és a karajszeletekre helyezzük. Rizs: Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. Rizst, sáfrányt, leveskockát hozzáadva 20 percen kis lángon lefedve pároljuk. A paradicsomot felforraljuk és a rizshez keverjük.

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- 4 szelet nyers sonka
- 1 evőkanál rozmaring
- 5 dkg vaj vagy margarin
- liszt
 
Rizs:
- 1 hagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 1/2 pohár rizs
- 1 leveskocka
- 4 db paradicsom
- só, bors, sáfrány

A közzététel dátuma: 2010-06-21



 12 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709857