Magyar Ă©telek

Egyéb







Bácskai velős tokány

A sertéshúst vékony csíkokra vágjuk, forró zsírban hirtelen pirosra sütjük, hozzáadjuk a vöröshagymát, egy kis ideig együtt pároljuk, majd kevés vizet aláöntve puhára pároljuk és zsírjára sütjük. Rátesszük a vékonyra felszeletelt májat majd állandó keverés mellett megsütjük. Hozzáadjuk a hártyáktól megtisztított és feldarabolt velőt, megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük majoránnával és készre sütjük.

Hozzávalók:
- 30 dkg sertéshús (szűzpecsenye, lapocka)
- 30 dkg sertésmáj
- 30 dkg sertésvelő
- 8 dkg zsĂ­r
- 2 fej vöröshagyma
- 1 kiskanál pirospaprika
- só, törött bors, majoránna

A közzététel dátuma: 2010-06-23



 14 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719798