|
Bélelt rántott hús
A hússzeleteket szétnyitjuk, deszkán alaposan kiverjük, sózzuk, enyhén borsozzuk, egyik felükre egy szelet sonkát és egy szelet trappista sajtot teszünk (lehet egy szelet hajszálvékony füstölt sajtot is rátenni). Ráhajtjuk a hús másik felét (széleit bekenjük egy kevés tojásfehérjével, hogy összeragadjon). Lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és olajban, kis lángon, lassan szép pirosra sütjük. (Lassan süssük, hogy a dupla hússzelet átsüljön.) Forrón, frissen sült burgonyával tálaljuk.
Hozzávalók: - 4 dupla szelet karaj - 4 szelet sajt - 4 szelet sonka - 2 tojás - 2 dl olaj - liszt, zsemlemorzsa, só, bors
A közzététel dátuma: 2010-06-26
|
Összesen: 224 db
|
|
|
|