Magyar Ă©telek

Egyéb







Bélelt rántott hús

A hússzeleteket szétnyitjuk, deszkán alaposan kiverjük, sózzuk, enyhén borsozzuk, egyik felükre egy szelet sonkát és egy szelet trappista sajtot teszünk (lehet egy szelet hajszálvékony füstölt sajtot is rátenni). Ráhajtjuk a hús másik felét (széleit bekenjük egy kevés tojásfehérjével, hogy összeragadjon). Lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és olajban, kis lángon, lassan szép pirosra sütjük. (Lassan süssük, hogy a dupla hússzelet átsüljön.) Forrón, frissen sült burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 4 dupla szelet karaj
- 4 szelet sajt
- 4 szelet sonka
- 2 tojás
- 2 dl olaj
- liszt, zsemlemorzsa, sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-06-26



 19 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699894