Magyar Ă©telek

Egyéb







Bogyiszlói paprikás pecsenye

A hússzeleteket kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, és a forró olajban vagy vajban hirtelen kisütjük. Forró tűzálló tálra rakjuk, és melegen tartjuk. A visszamaradt léhez adjuk a pirospaprikát, a paprikapürét, a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük a borral, és 3-4 percig pároljuk. Sűrű krémet kapunk, amit a hús tetejére kenünk. Rizzsel körítjük.

Hozzávalók:
- 8 db kicsontozott bordaszelet
- 2 evőkanál olaj vagy 5 dkg vaj
- 2 púpos kiskanál édespaprika
- 1/2 tubus paprikapüré
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 1 dl vörösbor
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-06-30



 26 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709293