Magyar Ă©telek

Egyéb







Borban párolt borda vincellér módra

A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, és egy jénai tálba egymás mellé lerakjuk. Ráöntjük a bort, majd néhány ólán át állni hagyjuk. Ezután a pácból kivesszük, tiszta ruhán leszárítjuk, lisztben megforgatjuk és kevés zsiradékban hirtelen átsütjük. Ezután tűzálló edénybe rakjuk, ráöntjük a bort (amelyben pácolódott), kevés vizet, tetejére tesszük a citromkarikákat és takaréklángon puhára pároljuk.

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéshús (borda vagy combszeletek)
- 2 dl fehér bor
- 5 dkg liszt
- 1 dl olaj
- 3 karika citrom
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-07-01



 28 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709472