Magyar Ă©telek

Egyéb







Borban párolt káposztás karaj

A karajt a savanyúkáposztával, fűszerrel, kockára vágott hagymával, borral és vízzel a beáztatott Római agyagtábla tesszük. Az agyagtálat hideg sütőbe tesszük, kb. 220 °C-on 1 óra hosszat pároljuk. Az almát félbe vágjuk, meghámozzuk, kimagozzuk, az aszaltszilvával együtt a káposztára téve 15 percig pároljuk.

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj (kb. 60 dkg)
- 75 dkg savanyú káposzta
- 1 db babérlevél
- 4 db szegfűbors
- 1 teáskanál borókabogyó
- 1 db hagyma
- 2 dl bor
- 2 db alma
- 8 szem aszalt szilva
- sĂł

A közzététel dátuma: 2010-07-02



 29 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725973