Magyar Ă©telek

Egyéb







Borban párolt sertésborda

A karajt megsózzuk, borsozzuk, bekenjük mustárral, és a vajban vagy margarinban mindkét oldalát pirosra sütjük. Öntünk rá 1 dl fehérbort. A vöröshagymákat megreszeljük, az olajban üvegesre pároljuk, leöntjük 1 dl borral, és fedő alatt puhára pároljuk. Ezt a hagymapürét is a húshoz adjuk, babérlevéllel, kakukkfűvel, szegfűszeggel ízesítjük. Fedő alatt, mártásában időnként megforgatva, jó puhára pároljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg karaj
- 1 evőkanál mustár
- 5 dkg vaj
- 2 dl fehér bor
- 1 db babérlevél
- 1 csipet kakukkfű
- 1 szegfűszeg
- 4 vöröshagyma
- 1 dl olaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-07-03



 30 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 718860