Magyar Ă©telek

Egyéb







Boros sertésragu

A szalonnát kockákra vagdaljuk, kiolvasztjuk, zsírjában megpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd a kockára vágott húst. Rátesszük a sót, borsot, babérlevelet, kakukkfüvet, és a fehér borral fölengedve puhára főzzük. Liszttel megszórjuk, végül ecettel és cukorral ízesítjük. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 75 dkg sertéslapocka
- 10 dkg füstölt szalonna
- 15 dkg hagyma
- 1 evőkanál liszt
- 3 dl fehérbor
- babérlevél, bors, ecet, cukor, kakukkfű, petrezselyem

A közzététel dátuma: 2010-07-06



 34 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 731731