|
Boros sertésragu
A szalonnát kockákra vagdaljuk, kiolvasztjuk, zsĂrjában megpirĂtjuk az aprĂłra vágott hagymát, majd a kockára vágott hĂşst. RátesszĂĽk a sĂłt, borsot, babĂ©rlevelet, kakukkfĂĽvet, Ă©s a fehĂ©r borral fölengedve puhára fĹ‘zzĂĽk. Liszttel megszĂłrjuk, vĂ©gĂĽl ecettel Ă©s cukorral ĂzesĂtjĂĽk. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Hozzávalók: - 75 dkg sertéslapocka - 10 dkg füstölt szalonna - 15 dkg hagyma - 1 evőkanál liszt - 3 dl fehérbor - babérlevél, bors, ecet, cukor, kakukkfű, petrezselyem
A közzététel dátuma: 2010-07-06
|
Összesen: 224 db
|
|
|
|