Magyar Ă©telek

Egyéb







Boros vagdalthĂşs

A darált húshoz hozzáadjuk a kb. 2 evőkanál zsemlemorzsát, a vörösbor felét, a reszelt hagymát, a tojást és jól összekeverjük. A felvágott vöröshagymát kevés vajon üvegesre pároljuk. A húsból pogácsákat formálunk. és egy tűzálló tál aljára tesszük (előtte a tálat beolajozzuk). A hagymához öntjük a bor másik felét, besűrítjük és rákenjük a pogácsák tetejére. Addig sütjük forró sütőben, amíg a hagyma megpirul.

Hozzávalók:
- 60 dkg sertéshús
- 1 dl vörösbor
- 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
- 3 dkg vaj
- 1 fej apróra vágott vöröshagyma
- 1/2 dl olaj
- 1 tojás
- zsemlemorzsa, só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-07-07



 35 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699855