Magyar Ă©telek

Egyéb







Bóbitás almás szeletek

A szalonnát kockára vágjuk és kiolvasztjuk. Zsírjában megpirítjuk a karikára vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a hámozott, szeletekre vágott almát, és fehér borral fölengedjük. A fölszeletelt, kivert karajszeleteket megsózzuk, borsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen kisütjük. Az almát szalonnapörccel összekeverjük, rátesszük a fűszereket is, és puhára pároljuk. Párolt rizsköretet adunk hozzá.

Hozzávalók:
- 80 dkg karaj
- 20 dkg füstölt szalonna
- 15 dkg hagyma
- 80 dkg alma
- 1 dl fehérbor
- só, bors, bazsalikom, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-07-09



 24 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 700452