Magyar Ă©telek

Egyéb







Bocskai rakott hĂşs

A húst kockákra vágjuk, a hagymát finomra vágjuk, és kevés olajban megpároljuk, majd a húst kicsit átpirítjuk benne. Ezután a hús felét kiszedjük, félretesszük. A sárgarépákat felszeleteljük, a burgonyát meghámozzuk, és karikákra vágjuk. A burgonya felét az edényben maradt húsra terítjük, erre helyezzük a sárgarépák felét. Ezután a maradék húst, a répa másik felét, majd a karikára vágott burgonyát tesszük rá. Felöntjük háromnegyedig vízzel, meghintjük egy csokor finomra vágott zöldpetrezselyemmel, ízesítjük 1 kanál Piros Arannyal, és beborítjuk néhány vékony szalonnaszelettel. Takaréklángon másfél-két órát pároljuk.

Hozzávalók:
- 40 dkg sertéshús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 szál sárgarépa
- 60 dkg burgonya
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 dl olaj
- 1 evőkanál Piros Arany
- só, törött bors, paprikakrém

A közzététel dátuma: 2010-07-10



 25 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 699848