Magyar Ă©telek

Egyéb







BrassĂłi aprĂłpecsenye

A hússzeleteket vékony csíkokra vágjuk, és forró olajban szép pirosra sütjük. Egy húsleveskockát feloldunk egy kevés vízben, ezzel fölengedjük a húst, és fedő alatt jó puhára pároljuk. A burgonyát ujjnyi vastagra daraboljuk, majd forró olajban aranysárgára sütjük. A húst zsírjára sütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük majoránnával, pirospaprikával, és jól elkeverjük a burgonyával.

Hozzávalók:
- 8 szelet szűzpecsenye, karaj vagy lapocka
- 2 evőkanál olaj
- 1 kiskanál majoránna
- 1 db hĂşsleveskocka
- 75 dkg burgonya
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kiskanál pirospaprika
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-07-12



 36 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 720411