Magyar Ă©telek

Egyéb







Cigánypecsenye

A bélszínt és a szűzpecsenyét fölszeleteljük, kiverjük, sózzuk, borsozzuk, nagyon vékonyan mustározzuk (lehetőleg. 1 -2 nappal előbb), és egyforma érmécskéket vágunk belőle (kb. 4 cm-es). Fölszeleteljük ugyanilyen darabokra a sonkát, szalonnát is, a kolbászt kb. 1 1/2 cm-es szeletekre vágjuk. A hagymát is keresztben karikára vágjuk, ugyanígy a savanyú uborkát is. Kb. 15 cm-es hurkapálcikára, nem túl szorosan, váltakozva felfűzzük. Enyhén megszórjuk liszttel, és forró olajban pirosra sütjük.

Hozzávalók:
- 30 dkg szűzpecsenye
- 30 dkg marhabélszín
- 15 dkg sonka
- 10 dkg kolozsvári szalonna
- 15 dkg kolbász (lángolt)
- 15 dkg savanyĂş uborka
- 20 dkg vöröshagyma
- 3 dl olaj
- sĂł, bors, liszt

A közzététel dátuma: 2010-07-16



 40 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709514