|
Cigánypecsenye
A bĂ©lszĂnt Ă©s a szűzpecsenyĂ©t fölszeleteljĂĽk, kiverjĂĽk, sĂłzzuk, borsozzuk, nagyon vĂ©konyan mustározzuk (lehetĹ‘leg. 1 -2 nappal elĹ‘bb), Ă©s egyforma Ă©rmĂ©cskĂ©ket vágunk belĹ‘le (kb. 4 cm-es). FölszeleteljĂĽk ugyanilyen darabokra a sonkát, szalonnát is, a kolbászt kb. 1 1/2 cm-es szeletekre vágjuk. A hagymát is keresztben karikára vágjuk, ugyanĂgy a savanyĂş uborkát is. Kb. 15 cm-es hurkapálcikára, nem tĂşl szorosan, váltakozva felfűzzĂĽk. EnyhĂ©n megszĂłrjuk liszttel, Ă©s forrĂł olajban pirosra sĂĽtjĂĽk.
HozzávalĂłk: - 30 dkg szűzpecsenye - 30 dkg marhabĂ©lszĂn - 15 dkg sonka - 10 dkg kolozsvári szalonna - 15 dkg kolbász (lángolt) - 15 dkg savanyĂş uborka - 20 dkg vöröshagyma - 3 dl olaj - sĂł, bors, liszt
A közzététel dátuma: 2010-07-16
|
Összesen: 224 db
|
|
|
|