Magyar Ă©telek

Egyéb







Citromos húspogácsa

A sertéshúst megdaráljuk, a zsemléket tejben megáztatjuk, majd összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a fűszereket, vizes kézzel pogácsákat formálunk belőle, morzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük. Zsírjából leöntünk, a maradék zsírban megpárolunk 1 kanál reszelt vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával, teszünk hozzá egy kevés citromhéjat, egy kanál citromlevet, egy kevés vizet és felforraljuk. Ezután elkeverjük a tejföllel, és forrón tálaljuk. Adhatunk hozzá spagettit vagy párolt rizst körítésnek.

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéshús
- 2-3 db zsemle
- 1 gerezd reszelt fokhagyma
- 2 kanál reszelt vöröshagyma
- 1 kanál vágott zöldpetrezselyem
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 evőkanál citromlé
- 2 dl tejföl
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2010-07-17



 41 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725944