Magyar Ă©telek

Egyéb







Csongrádi sertéskaraj

A bordákat kicsontozzuk, kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és zsírban hirtelen kisütjük. Vékonyan megkenjük a libamájkrémmel, és tűzálló tálban egymás mellé helyezzük, s melegen tartjuk. A tojásokat tükör-tojássütőben megsütjük, és 1-1 tükörtojást a szeletekre helyezünk. Leöntjük a pecsenyelével, és meghintjük finomra vágott metélőhagymával. Azonnal fogyasztjuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertésborda
- 5 dkg zsĂ­r
- 1 doboz libamájkrém
- 8 db tojás
- só, törött bors, metélőhagyma

A közzététel dátuma: 2010-07-20



 44 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719916