Magyar Ă©telek

Egyéb







Csornai babos hĂşs

A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és olajban hirtelen pirosra sütjük. Zsírjából kiszedjük, félretesszük. A zsírban megfuttatunk 1 kanál paradicsompürét, beletesszük a fokhagymát (zúzva), egy kevés lisztet és 1 dl bort. Felforraljuk, sóval, borssal, majoránnával, kakukkfűvel fűszerezzük, ráöntjük a hússzeletekre, és a pirospaprikával puhára pároljuk. A fejtett babot egy kevés sós vízben majdnem puhára főzzük. A császárhúst apró kockákra vágjuk, egy kevés olajban megsütjük, és hozzáadjuk a babot, a fölszeletelt zöldpaprikát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a paradicsompürét, zsírjára pároljuk, és megszórjuk a finomra vágott zöldpetrezselyemmel. Összekeverjük a hússal, és forrón tálaljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéshús
- 1 dl olaj
- 2 kanál paradicsompüré
- 1 kiskanál liszt
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl bor
- 25 dkg zöldpaprika
- 20 dkg fejtett bab
- 10 dkg császárhús
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dkg pirospaprika
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- majoránna, só, bors, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-07-21



 45 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 718548