Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás ragu

A hagymákat apróra vágjuk, s az olajon üvegesre pároljuk. A húst ujjnyi széles csíkokra vágjuk és a hagymát zsíron átpirítjuk. Teszünk rá két felszeletelt zöldpaprikát, 3-4 paradicsomot, 15 dkg tisztított, feldarabolt gombát, 20 dkg zöldbabot, sót, törött borsot, pirospaprikát, kevés vizet, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha már puha, besűrítjük egy kiskanál liszttel, kevés citromlével, majd a tálon meghintjük zöldpetrezselyemmel.

Hozzávalók:
- 60 dkg sertéshús (lapocka)
- 1 dl olaj
- 3 fej vöröshagyma
- 2 db zöldpaprika
- 3-4 db paradicsom
- 1 db savanyĂş uborka
- 1 gerezd fokhagyma
- 15 dkg gomba
- 20 dkg zöldbab
- 1 kávéskanál liszt
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- só, bors, pirospaprika, citromlé

A közzététel dátuma: 2010-08-03



 58 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709285