Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás rakott hús

A húst vékonyra szeleteljük és paprikás zsírban, megsózva, fedő alatt, puhára pároljuk. Másik edényben zsírban megpároljuk a rizst és külön a gombát (fölszeletelve). Zsírozott, morzsával meghintett tűzálló tálba lerakunk egy sor húst, megöntözzük a levével, erre egy sor rizst, majd egy sor gombát rakunk. Amennyi az anyagunk, attól függően ismételjük a lerakást. A felső réteg mindig rizs legyen. Megöntözzük hígított paradicsompürével, megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk tejföllel, és sütőben kb. 20-25 percig sütjük.

Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 20 dkg rizs
- 25 dkg gomba
- 1 kis doboz paradicsompüré
- 10 dkg sajt
- 2 dl tejföl
- 2 evőkanál zsír
- morzsa, paprika, sĂł

A közzététel dátuma: 2010-08-04



 59 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709299