Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás tokány

A hagymát megpirítjuk az olajban, megszórjuk paprikával, majd hozzáadjuk a vékony csíkokra darabolt húst. Sóval, szegfűborssal fűszerezzük, hozzátesszük a paradicsomot, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. A gombát kockára aprítjuk, és zsírjára pirítjuk (külön edényben, olajban). Ha elkészült összekeverjük a hússal, és zöldborsós párolt rizzsel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg sertéslapocka vagy csülök
- 30 dkg gomba
- 20 dkg hagyma
- 20 dkg paradicsom (vagy ennek megfelelő paradicsompüré)
- 1 kanál pirospaprika
- 1,5 dl olaj
- 2 szem szegfűbors őrölve
- sĂł

A közzététel dátuma: 2010-08-06



 61 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719984