Magyar Ă©telek

Egyéb







Göngyölt vagdalthús zöld füvekkel

A húst összegyúrjuk a hozzávaló anyagokkal. Megolajozunk egy jó nagy alufóliát és ujjnyi vastagon ráterítjük a húsvagdalékot. Meghintjük egy csomó zöldpetrezselyemmel, kaporral, snidlinggel, Szórunk rá majoránnát és kakukkfüvet is. Ráreszelünk 5 dkg sajtot, összegöngyöljük, és az alufóliában légmentesen lezárva kb. 1 óráig sütjük. Tálaláskor a húst fölszeleteljük, és újra megszórjuk a finomra vágott zöld fűszernövényekkel.

Hozzávalók:
- 70 dkg darált hús
- 1/2 sertés-, 1/2 marhahús, kétszer darálva
- 2 db tejbe áztatott zsemle
- 2 db tojás
- 1 reszelt hagyma
- 1 kanál mustár
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 5 dkg sajt
- só, törött bors, kapor, metélőhagyma, petrezselyem, majoránna, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2010-08-07



 62 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 720404