Magyar Ă©telek

Egyéb







Háromszéki káposzta

A bordákat megsózzuk, borssal meghintjük, majd olajban hirtelen pirosra sütjük. A bordákat kivesszük, a zsiradékban üvegesre pároljuk a vöröshagymát, ráhintjük a pirospaprikát, és fölengedjük egy kevés húslevessel vagy vízzel. Külön pároljuk a káposztát. A húst visszatesszük a pecsenyelébe, és félig puhára pároljuk. Rátesszük a káposztát, a köménymagot, kakukkfüvet, fokhagymát, puhára pároljuk, és ha megpuhult, a tejföllel felforraljuk.

Hozzávalók:
- 8 szelet sertésborda
- 1 kg savanyú káposzta
- 15 dkg vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 2 dkg pirospaprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 3 dl tejföl
- köménymag, kakukkfű, só, bors

A közzététel dátuma: 2010-08-11



 65 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725956