Magyar Ă©telek

Egyéb







Hegyaljai sertésjava

A hagymát finomra darabolva üvegesre pároljuk, rátesszük az apróra vágott zöldpaprikát, majd a felszeletelt gombát, valamint a kockára vágott főtt tojást. Sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel fűszerezzük, A bordákba Zsebet vágunk, beletöltjük a sűrű keveréket, majd kevés olajban mindkét oldalát hirtelen kisütjük. Kevés vízzel felengedjük és puhára pároljuk. Burgonya krokettel, vajban pirított szőlőszemekkel és paradicsommal tálaljuk.

Hozzávalók:
- 70 dkg sertéskaraj
- 20 dkg zöldpaprika
- 10 dkg hagyma
- 15 dkg gomba
- 2 db főtt tojás
- 2 dkg reszelt sajt
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 5 dkg paradicsompüré
- 5 dkg vaj
- 20 dkg paradicsom
- 20 dkg szőlő
- 40 dkg burgonya
- 3 dkg liszt
- 1 tojás
- 1 dl olaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2010-08-12



 67 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709853