Magyar Ă©telek

Egyéb







Helvéciái sonkás pecsenye

A hússzeletekbe zsebet vágunk, kiverjük-, sózzuk, megborsozzuk. Az apróra szeletelt gombát megpároljuk, ha zsírjára sült, rátesszük a feldarabolt csirkemájat, ezt is megpirítjuk. Sózzuk, cayenne borssal megszórjuk és a zsebekbe töltjük. Hústűvel megtűzzük, majd panírozás után vajban kirántjuk. Tűzálló tálra lerakjuk egymás mellé, besamel mártásba elkeverjük az apróra vágott vagy darált sonkát, a tejfölt. A sűrű masszát elosztjuk a hússzeletekre, teszünk rá egy sor almaszeletet, beborítjuk vékony sajtszeletekkel és sütőben átsütjük. Zöldborsós rizst adhatunk körítésnek.

Hozzávalók:
- 1 kg rövidkaraj
- 30 dkg csirkemáj
- 20 dkg gomba
- 1 késhegynyi cayenne bors
- 5 dkg liszt
- 3 db tojás
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 20 dkg sonka
- 15 dkg sajt
- 60 dkg alma
- 5 dkg vöröshagyma
- 15 dkg vaj
- 1 dl tejföl
- só, törött bors, besamel mártás

A közzététel dátuma: 2010-08-13



 68 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725932