Magyar Ă©telek

Egyéb







Hentestokány

Az apróra vágott vöröshagymát az olajon a szalonnával együtt megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, felöntjük egy kevés vízzel. Kicsit forraljuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vagdalt húst, sózzuk, megborsozzuk, ráöntjük a bort és fedő alatt pároljuk. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk a paradicsompürét, mustárt és puhára pároljuk. Hozzátesszük az apróra vágott uborkát, egy kevés uborkaecetet, és forrón, párolt rizskörítéssel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 60 dkg sertéshús (lapocka)
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 db savanyĂş uborka
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl fehérbor
- 1 kanál paradicsompüré
- 1 kanál mustár
- 1 kanál uborkaecet
- 1 dl olaj
- sĂł, bor

A közzététel dátuma: 2010-08-14



 69 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 709517