Magyar Ă©telek

Egyéb







Hortobágyi aprópecsenye

A sertéshúst metéltre vágjuk. A szalonnát apróra vágjuk, kiolvasztjuk, és ennek zsírjában megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Jól átforgatjuk ebben a forró zsiradékban a húst, majd ízesítjük lecsóval, fokhagymával. Megszórjuk pirospaprikával, és hozzákeverjük a felszeletelt kolbászt. Együtt készre pároljuk.

Hozzávalók:
- 50 dkg sertéshús
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál pirospaprika
- 2 db zöldpaprika
- 2 db paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 dkg kolbász
- sĂł

A közzététel dátuma: 2010-08-17



 72 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 719998