Magyar Ă©telek

Egyéb







Hortobágyi csikósborda

A hússzeleteket vékonyra kiverjük, a lángolt kolbász borét lehúzzuk, a puha kolbászhúst elosztjuk a hússzeletekre. A kolozsvári szalonnából 8 db vékony rudacskát vágunk, belemártjuk a mustárba és a hússzeletekre fektetjük. Rakunk mindegyikre egy negyed főtt tojást és feltekerjük a hússzeleteket. Hústűvel megtűzzük, megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, és fedő alatt, takaréklángon megsütjük.

Hozzávalók:
- 80 dkg sertéskaraj
- 30 dkg lángolt puha kolbász
- 2 db főtt tojás
- 1 kiskanál mustár
- 5 dkg húsos kolozsvári szalonna
- 1 csipet pirospaprika
- 5 dkg liszt
- Ăłlaj

A közzététel dátuma: 2010-08-18



 73 

Összesen: 224 db




Magyar Ă©telek
Sertéshúsok


Látogatók száma: 725444